Q1 News

Gepubliceerd op 22 maart 2021 om 19:01

Q1 News

Afgelopen donderdag was een iets specialere donderdag. Namelijk de laatste training voor Didier zijn eerste wedstrijd! Dit weekend is het zo ver. Didier staat aan de start van de BGDC op het circuit van Zolder. Spannend! Maar hij gaat dat goed doen. Hij heeft donderdag nog een 1,40.9 gereden in de Cayman GT4, top tijd! Samen met zijn coach Nicolas zal hij de wedstrijd rijden.

Nicolas heeft trouwens ook zijn beste tijd ooit gereden in de Cayman. 1,37.6, ongelofelijk! Wij kunnen ons niet voorstellen dat iemand die tijd ooit heeft gereden in Zolder. Natuurlijk gaan we voor de beste resultaten, maar het belangrijkste is dat Didier voor zichzelf een goede race rijdt. Dat hij veel bijleert en zichzelf niet teveel druk op legt. Wij Q1/EMG hebben er in ieder geval zin in en gaan ervoor zorgen dat Didier in ieder met geval met een goed gevoel in de auto stapt. 

Het verslag van Didier zijn eerste race is volgende week te vinden op onze website! 

 

De 991.2 was er ook weer bij. Filip is volop aan het trainen voor zijn seizoen in de Porsche Carrera cup. Vorig jaar heeft hij door een ongeval zijn seizoen niet kunnen rijden, dus nu brandt het extra hard. Zijn tijden op het scherm zijn in ieder geval veel belovend. Iedere keer maakt hij een mooi sprongetje voorwaarts. Hij heeft er een mooie 1,33 gereden. Al onze rijders dit jaar maken een kans op de titel en wij kunnen niet wachten om mooie resultaten te behalen als één team. 

 

Dankjewel voor het lezen. 

See you on track! 

Hanne 

 

Foto's: Ronald Janssen 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.