Q1 News

Gepubliceerd op 14 maart 2021 om 12:22

Q1 News

Donderdag 11 maart zijn we voor de vierde keer kort achter elkaar afgzakt richting Zolder met onze 991.2. Dit maal was het weer de beurt aan Jan en Nicolas. 'S morgens was het nat en heel veel wind. Vooral sector 1 auto heel nerveus door windstoten. Ze hadden ook niet het beste weer voorspeld.

De auto ging een aantal keer in overstuur op midcorner Bianchi. Daarna hadden we vlug de set up wat verandert om de auto achteraan stabieler te maken. Dat was gelukt en de auto reed beter.
Rond de middag de auto heel fel naar rechts trok onder remmen. Na hem in de box geparkeerd te hebben, bleek velg vooraan kapot.
In de namiddag was droog met nog steeds heel veel wind. Gevaarlijk op sacramentsheuvel... De auto had de neiging om op de top van de grond te komen door rugwind. Veel gewerkt met vleugel en rijhoogte daardoor toch weer tijden in de 1.32. Daar zijn wij blij mee!
Jan en Nicolas speelden continu haasje over. Soms was er verschil na sector twee maar 1 meter in tijd. Heel goed gereden van onze mannen en een heel goede job gedaan bij het team. Het seizoen begint korter en korter te komen. Wij kunnen in ieder geval al niet wachten. 

Bedankt iedereen voor het lezen van de blog en bedankt aan Ronald voor de alweer mooie foto's. 

See you on track, 

Liefs Hanne 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.