Q1 News

Gepubliceerd op 12 april 2021 om 09:35

Donderdag 8 april waren we te gast bij het circuit van Zolder met 3 auto's. Het was een leerrijke dag voor velen. Jan Lauryssen was helaas afwezig door Covid 19. Get well soon Jan!  Team on full alert met 3 auto’s Filip en Nicolas op de 992, Didier op de Cayman GT4.

Filip is nog steeds aan het herstellen van de grote klapper van vorig jaar met de 991 op ditzelfde circuit.  Voor Filip was het vooral belangrijk om het goede gevoel terug te krijgen achter het stuur van de wagen.  In tegenstelling tot Zandvoort had hij dit keer wel een goed gevoel en kon hij stappen vooruit zetten.

Didier reed voor de eerste keer terug zonder zijn coach Nicolas, na zijn overwinning in de Zolder 200.  Didier kon nu ook zonder die begeleiding, de progressie uit eerdere maanden vasthouden.  Dit is een positief signaal voor de toekomst, waar hij zich nu met coach gaat focussen op die laatste details.


Nicolas was duidelijker sneller dan in Zandvoort na aanpassingen aan de set-up door team-leider Edgard.  In een bepaalde sessie had hij de snelste tijd van alle auto’s op de baan.  Nu de auto naar de limiet kon gereden worden kregen de ingenieurs waardevolle data om de auto nog sneller te maken.  Ook de piloot begint stilaan de auto te begrijpen en heeft een goed gevoel bij de ingeslagen richting.  Vooral in de snelle bochten was de vooruitgang bij de 991 spectaculair te noemen.


Onze teamchef Frank krijgt ook steeds meer lijn in het team en dat geeft de nodige rust die vroeger soms ontbrak.  De nieuwe mecaniciens doen het zeer goed en zijn een meerwaarde naast onze gevestigde waarden, die als van oud het team alle eer aandeden.

Last but not Least thanks to onze zuster Britt voor de catering met een big smile! 
Het zijn drukke tijden voor ons. Deze week zijn we in Spa, volgende week weer in Barcelona met 2 nieuwe rijders. Ondanks COVID kan het team op volle toeren draaien. Samen staan we sterk! 

See you on track!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.