Gt Cup Open: round 5 Barcelona

Gepubliceerd op 18 oktober 2022 om 18:39

Afgelopen weekend hebben we het seizoen van de GT Cup Open afgesloten op het mooie circuit van Barcelona. Het was voor ons als team een dubbel weekend. We zullen beginnen bij het feit dat het voor John niet goed geëindigd is. Naarmate het einde van de race heeft John een zware crash gehad, met een gebroken rug tot gevolg. Ook al hadden we goede resultaten gereden, we zaten allemaal erg in met John. Wij wensen hem ook enorm veel sterkte en een spoedig herstel.  Hopelijk snel terug de oude.

We stonden aan de start met maar liefst zes wagens die onder de naam van Q1 reden. Een nieuw gezicht onder de rijders was Milan de Laet. Hij was de 6de wagen en reed mee met een Cayman GT4. Ook Nicolas was er deze keer terug bij als rijder en reed het weekend alleen. Sven van Laere was ook een nieuw gezicht in de GT Cup Open, na zijn debuut bij Q1 met de 24 Hours of Zolder, reed hij deze keer samen met Laurent op de 52. Jan, Dirk, Lucas, Laurent en John gingen voor de laatste keer nog eens alles uit de kast halen en natuurlijk is het altijd leuker om het seizoen te eindigen met een podiumplaats. Dat was gelukkig goed gelukt voor de meeste.

Uitslag race 1:
54 Jan P2 
53 Dirk en Lucas P3  
52 Laurent en Sven P3 AM  
2 Milan P2  
Helaas liep het voor 55 Nicolas en 56 John minder goed af en voor hun waren de resultaten in race 1 een DNF.

Uitslag race 2:   
55 Nicolas P3   
54 Jan P4  
53 Dirk en Lucas P6   
52 Laurent en Sven P3 AM
2 Milan P1
56 John DNF 
Proficiat aan Milan voor de overwinning in zijn klasse in race 2!

Ons team gaat naar huis als kampioen van de GT Cup Open, dat dankzij Jan. Jan heeft maar liefst zeven keer gewonnen van de tien races, een verdiende sterke winnaar! De tweede plaats is voor ons duo Dirk en Lucas. Sterke prestatie en hopelijk mogen we in de toekomst nog dingen van jullie zien. John is de kampioen in de AM klasse! Dikke proficiat voor John, verdient. Spijtig dat we het seizoen zo moeten afsluiten. Laurent een verdiende derde AM. Dit was zijn eerste volledige seizoen ooit, mooie prestatie. Hij heeft al veel van zichzelf kunnen laten zien dit jaar.

Wij als team kunnen niet dankbaarder zijn.  Dankzij de inzet van iedereen, het vertrouwen van iedereen, hebben wij deze mooie resultaten kunnen bereiken. Zonder jullie geen team, iedere schakel is even belangrijk. Never change a winning team/family. Dat we nog allemaal mooie dingen kunnen meemaken samen.

 

📸gtcupopen.net 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.